Praktische info

Secretariaat

Veerle zal je elke dag met open armen ontvangen, je luisterend oor zijn en je te woord staan bij al je vragen.... jouw en onze steun aan "den buro".

Consultaties

Eerste afspraak? Dit breng je mee
- Identiteitskaart
- Voorschrift van de behandelende arts.
Met een voorschrift is er terugbetaling van de mutualiteit voorzien. Je kan ook zonder voorschrift komen, maar dan is er geen terugbetaling. Een eerste afspraak bestaat uit een uitgebreid onderzoek waar we samen met u op zoek gaan naar de oorzaak van uw klacht. Daarna starten we de behandeling op.

Niet nagekomen afspraken

We hebben soms een wachtlijst voor onze agenda. Het niet nakomen van afspraken is dan ook heel vervelend, zowel voor ons als de wachtende patiënten. Bij te laat afgebelde afspraken (later dan 4u op voorhand) rekenen we een kost van €15 aan. Bij niet afgebelde afspraken wordt een bedrag van €20 aangerekend. Hierop krijgt u geen terugbetaling van de mutualiteit, maar u verliest ook geen beurten waarop u terugbetalingsrecht hebt als patiënt.

Betalingen

We werken met directe betaling. Na iedere sessie wordt er afgerekend. U kunt betalen met Bancontact, Payconiq of cash. U krijgt na een paar sessies een "getuigschrift voor verstrekte hulp" mee dat u kan indienen bij uw mutualiteit. U krijgt via de mutualiteit de terugbetaling afhankelijk van uw sociaal statuut. Sinds 01/06/2022 werken alle therapeuten gedeconventioneerd, net zoals de meeste kinesitherapeuten in de regio. Met vragen omtrent de terugbetaling kan u steeds bij ons terecht!

Deconventie

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel! Maar onze overheid heeft met hun voorstel tot de M22 conventie geen respect meer voor ons beroep. Er is geen marktconform ereloon. Kwaliteit willen we leveren door: - Iedere therapeut volgde een 5-jarige universitaire opleiding. - Daarna wordt er nog bijgeschoold in verschillende specialisaties. - We doen aan screening en preventie. Hierdoor komen we beter tot de oorzaak van de klacht. - We werken samen met andere (para)medische beroepen. - We investeren in materiaal en ruimte. - We proberen de administratieve molen te trotseren in samenwerking met een secretaresse.

GDPR

Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel in. In het Nederlands spreekt men van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese regelgeving gaat over de bescherming van verzamelde persoonsgegevens. De AVG regelt het opslaan, bewaren, verwerken en de uitwisseling van gegevens. De praktijk Kine Delrue verzamelt, verwerkt en deelt alle gegevens conform de AVG. De persoonsgegevens worden door de kinesitherapeuten van Kine Delrue verwerkt met als doel het verzorgen van een goede gezondheidszorg. De kinesitherapeut houdt zich aan de wettelijke verplichtingen die hem als zorgverlener zijn opgelegd. Bij vragen hieromtrent kan de verwerkingsverantwoordelijke geraadpleegd worden. De verwerkingsverantwoordelijken is Nicolas Delrue De privacyverklaring vindt u hier.

Gegevens kinesisten

De gegevens van de kinesisten en hun verzekeringsinformatie kunt u terugvinden op de pagina met onze Privacy Policy.