Obesitastraject

Interdisciplinaire begeleiding voor obesitaspatiënten

Met diëtistenpraktijk De Jaegere, fitness Pacific Gym en Kine Delrue slaan we de handen in elkaar om mensen met overgewicht te begeleiden. We merken dat begeleiding in een breder kader het afvallen efficiënter en aangenamer maakt. Daarom bieden we deze samenwerking aan. Centraal staat de opvolging vanuit diëtistenpraktijk De Jaegere uit Wevelgem. Met wekelijkse groeps- of individuele sessies worden patiënten opgevolgd. Daarnaast wordt een aërobe training aangeboden in fitness Pacific Gym. Minstens 2 keer per week. Tenslotte is er een wekelijkse kinesessie waarbij aandacht wordt besteed aan fysieke klachten. De nadruk van deze oefensessie is dan ook meer pathologiegericht met aandacht voor gewrichtsklachten ed.

Omdat we belang hechten aan een gezonde opvolging willen we voor iedere deelnemer starten vanuit doktersadvies. Uiteraard ook om eventuele risico’s tegen te gaan.

We stellen een periode van 3 maanden voorop om een doel uit te werken

Deelnemers willen we uitvoerig informeren met een startmoment die op regelmatige basis wordt georganiseerd in de fitness Pacific Gym. Meer info  vindt u op www.obesitastraject.be  of per email op info@obesitastraject.be of telefonisch 056/41.88.91